Otel Yorganı

Herhangi bir otel odasının en çekici yeri her zaman Otel yorganı yüksek, kabarık yastıklı ve mükemmel beyaz çarşaflı bir yataktır. İyi bir otel için yatak takımı, sadece bir misafirin sağlıklı bir uyku çekmesinin garantisi değil, aynı zamanda bir gurur kaynağı ve kusursuz bir itibarın garantisidir. İdeal yorgan aşırı ısınmadan sizi sıcak ve rahat tutacak, hafif ve dayanıklıdır. Sizi etkileyecek mikrofiber veya pamuk dolgulu yorganlar arasından seçim yapın. En iyi markaların mükemmel kalitede malzemeleriyle yapılmıştır. Her boyutta yorgan, en güzel rüyaları sağlamak için en yüksek kalite! Koleksiyonumuzun nevresim takımları yatak odanıza renk ve şıklık katın.

 

Otel Yorganlarında Beyaz Renk

Kendine saygısı olan her otelin uyduğu ilk ilke, nevresimlerin tamamen beyaz olması gerektiğidir. Buradaki mantık basittir: Beyaz, saflığın sembolüdür. Üzerindeki en küçük kusuru veya lekeyi bile gizlemek imkânsız, kalite standardının bir kanıtı olarak hizmet veren otel personeli, konukların hijyen ve konforuna büyük önem veriyor.

Mikrofiber lifler, polyesterden yapılmış çok ince sentetik liflerdir. Bu otel yorganı hafiftir, aynı zamanda makinede yıkanabilir olduğu için kullanımı kolaydır. Tüy alerjisi olanlar için de idealdir. Müşterilerinize rahat ve dinlendirici bir uyku sunarken, yataklara dayanacak ve süsleyecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Logonuzu nevresimlere işleyerek konukseverliğinizi yükseltin. Misafirlerinize mükemmel bir rahatlama ve konfor deneyimi sunmak için yorganları nevresim, çarşaf, yastık ve yastık kılıfları ile birleştirin.

Önerilen yıkama sıcaklığı: 60 derece.

Çarşım Grup, otel buklet malzemelerini sizin için online katalogda topladı. Ürünlerimiz yatak örtüsü, otel havlusu, bornoz, otel odası malzemeleri üzerinedir. Ürünlerimiz yüksek kaliteli ve yeni formlarda olup, her zaman "hayatta kalmak için kalite, işbirliği için itibar, kalkınma için hizmet" iş felsefesine bağlı kalmıştır.

Amacımız, her müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak için en iyi hizmeti ve kaliteli ürünleri sunmaktır.

Çarşım Grup online katalogdan ihtiyaçlarınızı belirleyin sizlere en iyi şekilde hizmet verelim ayrıca bizleri 0 212 416 04 17 numaralı hattan arayarak ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yakın gelecekte sizinle çalışmayı ve birlikte büyümeyi dört gözle bekliyoruz.