Otel Saç Kremi

Otel saç kremi, misafirinizi memnun edecek nezaketi daha da geliştirmek için en saf çiçek özü ile detaylandırılmış rahatlatıcı bir aroma sağlar. Sadece doğru miktarda saç temizliği ile rahat bir duş keyfi. Ambalajı kolay açılır, çok pratik ve atıksızdır. Saç Kremi, saçınızda oluşan dolaşıklığı çözer, nemlendirir ve besler. Saçın kalitesini artıran ve yumuşak bir his için yüzeyini pürüzsüzleştiren aktifler açısından zengindir.

Saç Kremi, saça yumuşaklık, parlaklık ve sağlık kazandıran çok işlevli besinlerin bir karışımı ile formüle edilmiştir. Saç telleriniz nemlenir, beslenir ve dolaşmaz. Saç sağlığını iyileştiren yüksek konsantrasyonda antioksidan vitaminler ve mineraller içerir. Yüksek performanslı hidrasyon ve beslenme sağlar. İçerdiği E vitamini sayesinde saçı daha fazla hasardan korur.

Şampuanın tamamlayıcısı olan saç kremi saçın doğal yağını geri kazandırır. Ayrıca saç tellerini korur, saçların yumuşak kalmasına yardımcı olur. Kuru ve yağlı, düz, kıvırcık ve dalgalı, kimyasal işlem görmüş veya boyanmış vb. tüm saç tipleri için şampuan ve saç kremi bulabilirsiniz.

Uygulama tavsiyesi; saç kremini temiz, nemli saça boy ve uçlar boyunca uygulayın. Bir an etki etmesine izin verin ve sonra iyice durulayın. Sonuç saçınız dolaşmaz, nemlenir ve beslenmiş, çok yumuşak ve parlak tellere sahiptir. İki kata kadar besler, saç tellerinin doğal güzelliğini geri kazandırır, Silikon ve paraben içermez.

Çarşım Grup Olanakları otel, hastane, bar ve restoran segmentleri için ürün satışı yapar. Ve piyasadaki en iyi endüstrilerle kozmetik ve tekstili ortaklaşa, işletmenizin ihtiyaçlarını en kaliteli ürünlerle karşılamaya çalışıyoruz.

Aşağıdaki ürün gruplarına göre sınıflandırılan bir ürün yelpazemiz var,

Sabunlar, şampuan, vücut jeli, saç kremi, çarşaf ve havlular. Yüksek kaliteli ürünleri sunuyoruz, bu nedenle dağıtılan ürünlerin dayanıklılığına ve nihai kalitesine saygı duyuyoruz. Etkili web tabanlı çözümlerle maliyetleri düşürme, satışları ve müşteri karlarını artırma misyonuyla kurulan Çarşım Grup, birçok küçük ve orta ölçekli işletmenin ticarette rekabet etmesine, yeni pazarlara girmesine ve ihtiyaçlarınıza cevap vermesine yardımcı oldu.

Çarşım Grup'un online kataloglarında kelimenin tam anlamıyla her şeyi burada bulabilirsiniz. İstediniz takdirde 0 212 416 04 17 bizimle iletişime geçebilirsiniz.